Welkom bij Biesterveld diamantairs Volendam
Over Biesterveld

BIESTERVELD DIAMANTAIRS is een bedrijf dat ruim 120 jaar geleden zijn oorsprong vond in de Amsterdamse Diamantbewerkerswereld. Het was namelijk in 1888 dat overgrootvader, Marinus Biesterveld zijn intrede deed in het moeilijke diamantvak. Sindsdien hebben de Biestervelds in de Amsterdamse diamantindustrie een naam opgebouwd die borg staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Een grote en logische stap was die in 1972. Toen ging de diamantslijperij in Amsterdam over naar onze showroom in Volendam. Zo werden twee van Nederlands uitgesproken visitekaartjes, de wereldberoemde Amsterdamse Diamant en het internationaal evenzo bekende Volendam, met elkaar verenigd.

Dat deze combinatie de buitenlandse en de Nederlandse bezoeker aanspreekt, moge blijken uit de voorspoedige groei die ons bedrijf sinds 1972 heeft doorgemaakt. Zo voorspoedig zelfs, dat in 1987 een groothandel in briljantsieraden aan ons bedrijf werd toegevoegd.

De groei zette door en in 1996 was er weer een wisseling van de wacht. Broers Wim en Bram Biesterveld, die beiden het vak met de paplepel ingegoten kregen, namen in 1996 de zaak over van hun ouders. Sindsdien kwamen er ook twee dochterondernemingen bij onder de naam: Time4Jewels. Time4Jewels is de eerste echte outlet-juwelier van Nederland. De vestigingen bevinden zich in Bataviastad te Lelystad en Rosada Fashion Outlet in Roosendaal.

Vijf generaties lang zitten wij Biestervelds dus al in het 'vak' en hebben wij diamant geslepen en verhandeld. Ons verleden heeft één leidraad en dat is de diamant. Sindsdien is de expertise van vader op zoon doorgegeven. Zoon Bram Biesterveld, de huidige generatie, leidt nu het familiebedrijf.

Waarom Biesterveld

Om in een bedrijfstak als de onze succesvol sieraden aan zowel buitenlandse als Nederlandse klanten te kunnen verkopen is het noodzakelijk dat men aan een aantal criteria voldoet;

- Sieraden produceren naar wensen van de klant met goed advies.

- Hoge vakbekwaamheid- snelle levering, goede kwaliteit leveren.

- Werken volgens de internationaal aanvaarde normen.

- Atlijd een eerlijke, maar scherpe prijs.

Door een team bestaande uit gediplomeerde vakmensen, lukt het ons nu al jaren om aan deze creteria te voldoen.

Dit alles geeft u het grote voordeel dat u rechtstreeks van de fabrikant koopt en de zekerheid dat bij Biesterveld uitsluitend sieraden aantreft van zeer hoge kwaliteit tegen prijzen die ver onder de gemiddelde adviesprijs liggen.

Verder zijn wij lid van de Amsterdamse Diamantbeurs, de Wereldfedratie van Diamantbeurzen, de Nederlandse Juweliersvereniging en de Hoge Raad voor Diamant. Als een van de eerste leden van de Diamantbeurs ontvingen wij het "Certificate of Tradition - Integrity - Accountability" van de WFDB. Biesterveld Diamantair is gediplomeerd juwelier-horloger, goudsmid, diamantzetter, aknowledged diamondgrader by the Diamond High Council en exclusive member of the DHC graduates club. Hoeveel garanties voor kwaliteit wilt u nog meer hebben?

Aanbieding vd Maand

SCHITTERENDE AANBIEDING

Lees meer

 

 

 

 

 

 

Trouwplannen? Bekijk ons eigen merk voor grote kortingen!
Lees verder...
Nieuw en uniek! Electronic Enhanced Coloured Diamonds, ofwel gekleurde diamant nu bij Biesterveld Diamantairs
Lees verder...
Bezoek onze outlet-winkels!

GROTE KORTINGEN op GROTE MERKEN!

Lees meer

 

 

 

 

 

 

Kortingen tot wel 75!
Biesterveld Diamantairs | Haven 16 | 1131ER | Volendam | T: +31 (0)299 321 123