Welkom bij Biesterveld diamantairs Volendam
Trouwringen

 

 

Biesterveld trouwservice bestaat uit verschillende onderdelen: in deze pdf over diamanten trouwringen en verlovingsringen met een interview met de broers Wim en Bram Biesterveld wordt duidelijk waarom de trouwservice zo uniek is.

Wij voeren een eigen merk relatieringen genaamd Time4Love. Daarnaast hebben wij de fantastische Romance Wedding Collectie. Voor beiden geldt bij Biesterveld een levenslange garantie op het verlies van de stenen!

Time4Love is het eigen merk relatieringen van Biesterveld Diamantairs in Volendam en onze outlet Juweliers, Time4Jewels in Bataviastad te Lelystad en Rosada Outlet Center te Roosendaal. Met Time4Love werken wij samen met één van Europa's grootste fabrikanten van relatieringen.

Relatieringen met 30% tot meer dan 50% korting

Alle tussenhandel en de dure merken sluiten wij ook hier weer uit waardoor wij de ringen van Time4Love 30% tot soms wel meer dan 50% voordeliger kunnen leveren dan dat je een paar 'merk' relatieringen bij de gewone juwelier koopt.

 Zeker bij relatieringen is merk onzin. Goud is goud, en diamant is diamant. Om daar een hoge tot zeer hoge merktoeslag voor te betalen is zonde van het geld. Daarbij komt dat ons Time4Love vakmanschap en kwaliteit dermate hoog is dat wij met alle merken de concurrentie graag durven aan te gaan. Je krijgt van ons dan ook een levenslange garantie op het verlies van de stenen. De ringen moeten dan wel eens per jaar door ons gecontroleerd worden op beschadiging en slijtage.

Met Time4Love heb je de keuze uit meer dan 2000 modellen in witgoud, geelgoud, roodgoud, bi- en tricolor, platina, titanium, zilver en staal. In elke gewenste breedte, dikte en combinatie.

U bent van harte welkom om u over de nagenoeg onbeperkte keuzemogelijkheden in Time4Love relatieringen te laten informeren en adviseren bij het zoeken naar het best bij jullie smaak passende model.

 

Aanbieding vd Maand

SCHITTERENDE SOLITAIRRINGEN

 

 

Lees meer

 

 

 

 

 

 

Trouwplannen? Bekijk ons eigen merk voor grote kortingen!
Lees verder...
Nieuw en uniek! Electronic Enhanced Coloured Diamonds, ofwel gekleurde diamant nu bij Biesterveld Diamantairs
Lees verder...
Bezoek onze outlet-winkels!

GROTE KORTINGEN op GROTE MERKEN!!!

Lees meer

 

 

 

 

 

 

Lees meer

Kortingen tot wel 75%!
Biesterveld Diamantairs | Haven 16 | 1131ER | Volendam | T: +31 (0)299 321 123